Tjejsnack

Sitter just nu hemma hos Jessica, den sjukt söta tjejen till vänster på min header. Tjejsnack och hårfixande är på full rulle, som vanligt när vi umgås! Haha sen vi har åtta år har vi lekt frisör tillsammans och vi kan ju inte lägga av med en tradtion som har varat i flera år?

Det är ju lite skillnad på hur vi fixar oss nu och på hur vi gjorde då. Båda drömde alltid om att få färga håret när vi var små men våra föräldrar bromsade det alltid för oss. Som små smarta åttaåringar kom vi då på att man kan färga håret med tuschpennor. Så glatt sprang vi omkring på gården där vi bodde med alla möjliga färger med slingor i håret, gröna, röda, oranga, blåa och rosa. Såg väl ut som små tokiga clowner? :)






Jessicas dröm om att bli frisör sitter fortfarande i, så nu pluggar hon till att bli frisör :)

Startar dagen med att försöka rädda mitt rum..

Syns det att mamma städade mitt rum igår?

Dags igen nu då!

Härliga föräldrar jag har som drog till London imorse utan att säga hej då? Dom drog vid åtta och jag var faktsikt vaken.
Ja ja, ni får ha det super bra i London medans jag får dela hus med min bror. Ska bli ganska kul att se hur många bråk det blir och vem som först drar hit en massa kompisar? ;)
Nu är det så att eftersom min bästa vän påstår att jag gör för mycket status uppdateringar och borde blogga istället så kör vi!
Nu är det i alla fall dags att köra igång dagen!