Som ett barn på julafton!

Jag har packat väskorna åt både mig och Bizett och imorgon åker vi hem till min klasskompis Beatrice Wittbom (hoppsadel.blogg.se) för att vara med som ledare under deras ridläger!(http://www.ulvvadridlager.hundbenet.se/
Jag är taggad som ett barn på julafton! 
 
Bilden har inget med inlägget att göra men jag var riktgit glad när bilden togs så den får bjuda på det hela!

Bildminne #3

I mars någon gång 2011 togs lite bilder på oss tillsammans som av någon anledning betyder en hel del för mig :)
 

Bildminne #2

Jag hade precis börjat ta lite mer ansvör för Bizett och stallet vi egentligen står i hade precis rastat in. Inte hela men en stor del utav det. Vi flyttade hästarna tio minuters skrittväg bort i ett gammalt travstall. Vi stod där i någon månad innan vi åter igen kunde flytta hem till det vanliga stallet.
Den här eftermiddagen minns jag speciellt. Det var fredag och vi slutade tidigt i skolan. Pappa körde ut mig och min kompis Alexandra till stallet där vi myste och red på en stor snötäckt åker. Jag minns hur glad jag var över att ha möjlighten att rida nästan varje dag! När vi var klara hos Bizett körde pappa mig och Alexandra till ridskolan där vi hade våran ridlektion på fredagkvällarna. Att göra sådär blev nästan en fredagsrutin, sjukt mysigt! 


10 saker om mig

1. Jag är bestatt utav att ha många speglar i mitt rum. Rummet känns större då.
2. Jag måste närstan alltid pilla med något. Mobilskalen brukar det bli vilket resulterar till att dom bara går sönder.
3. Läsa är bland det bästa jag vet.
4. Jag kan inte sätta på mig en ridhjälm utan att första ''headbanga'' så att håret hamnar rätt. 
5. Jag har ett jättefint sminkbord på mitt rum men jag sminkar mig aldrig där. När jag sminkar mig är jag bara någon centimeter från spegeln. 
6. Jag har alltid en trasig bit på min läpp för att jag drar bort skinnet där. 
7. Jag har två olika storleker på mina fötter, 39 och 41. 
8. Jag borstar alltid Bizett man och panlugg tre gånger innan jag rider. Först med en borste och sen med två olika kammar. 
9. Jag får panik om man inte tvättar bort allt som går på bettet. 
10. Jag ÄLSKAR riddar, indian, fantasy,action och vilda western filmer.
 

Nya design

Kännde för lite uppfräschning, blev det snyggt? 

Bildminne #1

Jag har börjat kolla igenom mina bilder på datorn för att rensa och har hittat en hel del bilder som väcker starka minnen. 
Dem är bilderna kommer ifrån första gången jag träffade Bizett. Den 10 oktober 2010. 
Jag är verkligen glad för att jag har kvar eller överhuvudtaget fotade ofta inann för nu har jag chansen till att kunna blicka tillbaka och se framgångarna. 
Jag minns att jag inte var särsklit nervös inför att provrida, jag hade kommit höft upp i grupperna i ridskolan och fick alltid höra från kompisars föräldrar att jag var duktig. Jo pyttsan! Jag kunde sitta kvar på en häst i alla gångarter och styra- DET är grejer det! 
 

iller-elin

Vaknade runt sju imorse och fick panik för att jag trodde att klockan var tolv. Slängde mig över min pojkvän i ren panik och skrek '' HERREGUD VAD ÄR KLOCKAN EGNTLIGEN?!'' 
Jag kan inte direkt påstå att Hampus uppskattar mina morgonanfall som han kallar dem. Jag vaknar jämt runt sjutiden och är pigg som en iller.
Vid nio hämtade pappa mig så åkte vi till stallet för att plocka av benskydden på Dogulas, ge dom lite kraftfoder, visitera och pussa Bizett en glad midsommar <3 
 
 
                                     Nu ska jag duscha och försöka se lite sommrig ut! 
 

Sjuk igen..

Som tur är har jag inte feber, men sjukt ont i halsen, hes och förkyld. Älskar sommaren!


Gofika


Lycka

Igår fick jag hoppa upp på Bizett och skritta i tio minuter för första gången på tjugo dagar! Det var lycka, på hans rygg är jag verkligen hemma!
Jag skrittade bara i tio minuter på långtygel men bara på det känndes han väldigt fräsch så jag får hoppas på att det håller i sig nu! :)

Gårdagens shopping

Från Gina :
  • Två bikinis
  • Kofta
  • Jadu?
  • Musselinne

Sen såg jag och mamma en liten affär vi aldrig hade sätt förut och bestämde oss för att tjecka läget där. Enligt mig var det en väldigt tantig affär, vilket vi sen i kassan fick reda på att det var en secondhand. Jag såg faktiskt en kofta jag tvunget ville ha med mig hem, söt va? :)

TOWN

Var nyss i stan med mamma och pappa. Blev en snabbis men ändå fick jag med mig en hel del ;) bilder kommer om en stund!

Bästa vän


Kul liv.

Varit sjuk i två dagar och har allvarligt talat inte roat mig med någonting annat än att se film och lägga märke till att mitt hår har växt och börjat bli lockigare och lockigare..
Sjukt härligt!! Tagga tagga tagga och väx gärna lite till!


Sött som spunnet socker


Dressyrprogram

Dags att hoppa i ridkläderna och dra till skolan. På dressyren i dag ska vi rida igenom olika dressyrprogram tills nästa vecka då det är avslutningsprov i dressyr.
Jag ska rida igenom LC:1 på skolans häst Amigho som jag ridit i säkert snart två månader, två gånger i veckan.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3295780/images/2012/pic_205249691.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3295780/images/2012/pic_205249691.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3295780/images/2012/pic_205249727.jpg" class="image">


Bizetts skada

Kom på att jag faktiskta aldrig skrev vad som var felet på min lille plutt.
Han hade fått en hovböld precis brevid strålen på vänster hov.
Han fick stå i boxvila i tre dagar innan han släpptes ut igen på betet med en gummisko på foten. Den j*vla skon! Jag hatade den för varje gång man kom tillhagen för att lägga om allting och lägga på jodopax var skon borta.. Det var bara att börja leta igenom den stora hagen ända tills man hittade en svart liten gummisko i gräset. skitkul.
Nu har han gått utan den i tre dagar och allt har funkat jättebra. Hovslagaren ska sätta på en ''fast''sula mellan skon och hoven som ska hålla smuts borta. Han är på bättrningsväg och jag kan nog sätta igång plutten snart igen! :)
Lite bilder från nu i veckan när vi chillat runt på stallplanen tillsammans :)

JAG LEVER FAKTISKT!


Inte för att jag är bra på att blogga men tralallallallalalaaaa jag är rätt grym ändå!